Vali Canbolat, Didim Mutfak Akademisi’nde incelemelerde bulundu

  • 5 / 1 Vali Canbolat, Didim Mutfak Akademisi’nde incelemelerde bulundu 0

    Aydın Valisi Yakup Canbolat, Didim Mutfak Akademisi'nde incelemelerde bulundu. Bu ziyaretine Didim Kaymakamı Mesut Çoban ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit de eşlik etti.

  • 5 / 2 Vali Canbolat, Didim Mutfak Akademisi’nde incelemelerde bulundu 1

    Güney Ege Kalkınma Ajansı desteğiyle faaliyete geçen Didim Mutfak Akademisi'nin, Didim Halk Eğitimi Merkezi'nde önemli bir ihtiyacı karşılayacağı vurgulandı. Vali Canbolat, projeyi yerinde görmek istediğini belirterek, modern bir bina ve ekipmanla hayata geçirilmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Proje sahibi Didim Ticaret Odası ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

  • 5 / 3 Vali Canbolat, Didim Mutfak Akademisi’nde incelemelerde bulundu 2

    Ayrıca, meslek edindirme açısından büyük bir değer taşıdığını ifade eden Canbolat, Didim'in geleceği için önemli bir adım olduğunu sözlerine ekledi. Kursiyerlerin, aşçılık ve pastacılık eğitimleri alarak iş bulduğunu öğrenen Vali, eğitmen ve kursiyerleri tebrik etti. Projenin eğitim koordinatörü Yiyecek İçecek Öğretmeni Düriye Gönen Kaya ve kursiyerler, Mutfak Akademisi'nde ürettikleri yiyecekleri misafirlere ikram etti. İkramlar arasında yer alan, coğrafi işaret süreci devam eden Balat Baklasından yapılan Pava yemeği hakkında da bilgiler verildi.

  • 5 / 4 Vali Canbolat, Didim Mutfak Akademisi’nde incelemelerde bulundu 3

  • 5 / 5 Vali Canbolat, Didim Mutfak Akademisi’nde incelemelerde bulundu 4