Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini doğrudan dinlemek amacıyla düzenlediği "Halk Günü" toplantılarını devam ettiriyor.
Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, ilgili birim amirleri ve hayırseverlerin katılımıyla gerçekleştirilen "Halk Günü" toplantısında başvuruda bulunan 44 vatandaşın istek, sorun ve taleplerine çözüm arayışında bulunuldu. Vali Aydoğdu, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini tek tek dinledi. Ardından sorunun çözümü veya talebin yerine getirilmesi için hazır bulunan il müdürlerine gerekli talimatları verdi.
Kapımız herkese açık diyen Vali Aydoğdu, "Devlet, vatandaşına hizmet ettikçe devlettir. Hemşehrilerimizin sıkıntılarını gidermek ihtiyaçlarını karşılamak için hep birlikte çaba gösteriyoruz." dedi.
GENEL
Yayınlanma : 27 Haziran 2025 12:01
Vali Aydoğdu, "Halk Günü"nde 44 vatandaşı dinledi

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini doğrudan dinlemek amacıyla düzenlediği "Halk Günü" toplantılarını devam ettiriyor.V
- 03:28Deniz kestanelerinin aşırı artışı, gönüllülerle kontrol altına alındı
- 03:18Murat Pilevneli'nin evliliği bitiyor
- 03:08Morgan Stanley'de e-posta hatası nedeniyle gizli bilgiler sızdı
- 02:59Nehir suyuyla evine bedava elektrik üretiyor
- 02:49USS Abraham Lincoln gemisinde sekiz intihar girişimi yaşandı






