Uşak’ta 2025-2026 eğitim-öğretim döneminde, okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir denetim gerçekleştirildi.

DENETİMLERİN DETAYLARI
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 142 okul ve çevresinde düzenledikleri denetimlerde toplam 20 bin 937 kişiyi sorguladı. Bu uygulama, çocukların ve gençlerin güvenliğini sağlamak adına atılan adımlardan biri olarak öne çıkıyor. Ayrıca, bin 606 okul servisi de kontrol edildi.

İLAVE DENETİMLER VE BİLGİLENDİRME FAALİYETLERİ
Denetimlerin yanı sıra, 751 metruk bina ve 689 umuma açık iş yerinin de kontrolü yapıldı. Öğrencilerin bilinçlendirilmesi amacıyla ise kişisel güvenlik, SİBERAY, KADES, trafik ve narkotik konularında 23 bin 101 öğrenci ile 23 bin 394 veli ve öğretmene bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.







