Uşak'ta okul çevrelerinde yoğun denetim: 20 bin 937 kişi sorgulandı
- 3 / 1
Uşak’ta 2025-2026 eğitim-öğretim döneminde, okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir denetim gerçekleştirildi.
- 3 / 2
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 142 okul ve çevresinde düzenledikleri denetimlerde toplam 20 bin 937 kişiyi sorguladı. Bu uygulama, çocukların ve gençlerin güvenliğini sağlamak adına atılan adımlardan biri olarak öne çıkıyor. Ayrıca, bin 606 okul servisi de kontrol edildi.
- 3 / 3
Denetimlerin yanı sıra, 751 metruk bina ve 689 umuma açık iş yerinin de kontrolü yapıldı. Öğrencilerin bilinçlendirilmesi amacıyla ise kişisel güvenlik, SİBERAY, KADES, trafik ve narkotik konularında 23 bin 101 öğrenci ile 23 bin 394 veli ve öğretmene bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.
- 00:00İstanbul'da sahte plaka imalathanesine şok baskın: Uyuşturucu ve silah da çıktı!
- 23:52Euro Bölgesi'nde enflasyon paniği hafifliyor mu? Tüketici beklentileri düşüşte
- 23:44Gümüşhane'de Yılanlı Yaylası, papatyalarla süslendi
- 23:36Yıkım faciası ucuz atlatıldı: İş hanı moloz yığınları altında kaldı
- 23:28İtalya'nın yasadışı tekstil atığı Türkiye'ye gönderildi: Mersin'de büyük operasyon











