Türkiye, Antalya'daki uluslararası güreş turnuvasında takım sıralamasında zirvede

Antalya'da düzenlenen uluslararası güreş turnuvasında Türkiye, grekoromen stilde 220 puanla takım sıralamasında birinci oldu; İran ve Kazakistan takip etti.Türkiye, Antalya'daki uluslararası güreş turnuvasında takım sıralamasında zirvede
Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Turnuvası'nın ikinci gününde, grekoromen stil ve kadınlar kategorilerindeki müsabakalar sona erdi. Türkiye, grekoromen stilde topladığı 220 puanla takım sıralamasında birinci sırayı alarak büyük bir başarıya imza attı.

GREKOROMEN STİLDE TÜRKİYE ZİRVEDE
Grekoromen stil takım sıralamasında Türkiye'nin ardından İran 162 puanla ikinci, Kazakistan ise 104 puanla üçüncü oldu. İkinci gün boyunca çeşitli sıkletlerde madalya kazanan sporcular belirlenirken, kupalar da sahiplerini buldu.

MADALYA KAZANAN SPORCULAR
Grekoromen stilde 55 kg'da Ömer Halis Recep altın madalya alırken, 60 kg'da Mert Ilbars birinci oldu. Kadınlar kategorisinde ise 50 kg'da Zerda Demir, 53 kg'da Şevval Çayır ve 55 kg'da Tuba Demir altın madalya kazandı. Turnuva, farklı ülkelerden sporcuların katılımıyla uluslararası bir rekabet ortamı sağladı.
- 19:24Kalp sağlığı için uzmanlardan kritik uyarılar
- 19:14Kahramanmaraş'taki acı olay yüzünden Denizli'de polis konserleri iptal edildi
- 19:05Kütahya'da kuraklık riski için önlemler masaya yatırıldı
- 18:55Kütahyalı İmamdan Şaşırtan Gönüllü Sanat: Camileri Hat ve Nakkaşla Donatıyor!
- 18:46Aydın'da tamir sırasında elektrikli motosiklet yandı




