ABD Başkanı Donald Trump, İngiltere temaslarına başladı. Windsor Kalesi'ne helikopterle gelen Trump, İngiltere Kralı 3. Charles ile görüştü.
KRALİYET AİLESİ KARŞILADI
First Lady Melania Trump ile birlikte gelen Trump'ı, Galler Prensi William ve eşi Galler Prensesi Kate Middleton karşıladı. Kısa bir sohbetin ardından İngiltere Kralı 3. Charles ve Kraliçe Camilla ile de selamlaştılar.
RESMİ TÖREN VE ÖĞLE YEMEĞİ
Windsor Kalesi'nde görkemli bir resmi tören düzenlendi. ABD ve İngiliz milli marşları çalındı. Törenin ardından, İngiltere Kralı 3. Charles, Kraliçe Camilla, Galler Prensi William, Galler Prensesi Kate Middleton ve Trump çifti öğle yemeğine geçti. ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ve Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff da Trump'a eşlik etti.








