Trendyol 1. Lig'de heyecan dolu sezonun son haftasında Esenler Erokspor ile Pendikspor, Esenler Erokspor Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılan iki takım, ligi puanla tamamlarken, taraftarlara bol gollü bir kapanış yaşattı.

EŞİTLİK BOZULDU VE SONRASINDA GELEN CEVAP
Maçın ilk golü 18. dakikada ev sahibi ekipten geldi. Sağ kanattan yapılan ortada Recep Niyaz, topukla yaptığı etkili vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole Pendikspor, 42. dakikada Mesut Özdemir'in ceza sahası içinden attığı golle cevap verdi. İlk yarının son anlarında Esenler Erokspor'un yakaladığı net fırsatlar gole dönüşmeyince devre 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARIDA GOL ARAYIŞLARI SONUÇ VERMEDİ
İkinci yarıda her iki takım da galibiyet golünü bulmak için sahada mücadele etti. Esenler Erokspor'da Recep Niyaz ve Catakovic ile, Pendikspor'da ise Furkan, Wilks ve Kayode gibi oyuncularla gol arayışları oldu. Ancak kaleciler Utku Yuvakuran ve Ertuğrul Çetin ile savunmaların yerinde müdahaleleri, skoru değiştirmeye yetmedi. Maç boyunca yaşanan pozisyonlara rağmen kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve mücadele 1-1'lik skorla tamamlandı. Bu sonuçla ligdeki yerlerini koruyan takımlar, sezonu beraberlikle noktaladı.







