Trafik kazasında ağır yaralanan kadın, hastanede yaşamını yitirdi

Tekirdağ'da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Gülizar Kelle, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Tekirdağ'dan Muratlı istikametine seyir halindeki 42 AEP 888 plakalı otomobil, sürücüsü Mehmet K.'nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu su kanalına uçtu.

Kaza anı ve yaralanma durumu
Kaza, Muratlı'ya yaklaşık 1 kilometre kala meydana geldi. Araçta yolcu olarak bulunan 44 yaşındaki Gülizar Kelle, ağır yaralanarak olay yerinde sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkarılan Gülizar Kelle, sağlık ekiplerine teslim edildi. Kaza sonrası sürücü Mehmet K. da yaralandı.
Gülizar Kelle'nin hastanedeki durumu
İlk müdahalenin ardından Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırılan Gülizar Kelle, doktorların tüm çabalarına rağmen 7 gün sonra hayatını kaybetti. Acı haber, ailesi ve yakınlarını derin bir üzüntüye boğdu. Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
- 02:31Kocaeli'de doğal gaz kokusu paniği: Yangın ve gaz kaçağı peş peşe geldi
- 02:19Bülent Ersoy'dan Gırgıriye Müzikali Krizi Açıklaması: 'Kovulmadım, Yoğunluğumdan Ayrıldım!
- 02:09Washington'da tarihi müzakere: İsrail ve Lübnan bir araya geldi
- 01:59Liseli öğrenciler, itfaiyeden nefes kesen yangın tatbikatıyla hayata hazırlandı
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor




