Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, 70 yaşındaki Ayşe K. gece saatlerinde evinde maskeli bir saldırgan tarafından rehin alındı.

GECEYİ KABUSA ÇEVİREN SALDIRI
Olay, Beşikdüzü'nün Bozlu Mahallesi'nde saat 03.00 civarında gerçekleşti. Maskeli ve eldivenli bir kişi, yaşlı kadının evinin banyo camını kırarak içeri girdi ve onu etkisiz hale getirmeyi başardı.

KURTULUŞ İÇİN ACİL YARDIM
Saldırgan, Ayşe K.'nın ağzını bantladıktan sonra kolundaki iki altın bileziği alarak olay yerinden kaçtı. Ancak, bantları çıkaran yaşlı kadın hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının durumunun iyi olduğunu belirledi. Jandarma ekipleri ise olaya ilişkin derinlemesine bir soruşturma başlattı.







