Tekirdağ'da seyir halindeki kamyonet alev aldı

Tekirdağ'da seyir halindeki bir kamyonet alev alarak zarar gördü. Sürücü ise kazayı yara almadan atlattı.Tekirdağ'da seyir halindeki kamyonet alev aldı
Tekirdağ'da seyir halinde bulunan bir kamyonet, ani bir alevlenme ile alev topuna döndü. Sürücü, olaydan yara almadan kurtulmayı başardı.

OLAY YERİ DETAYLARI
Yangın, Çorlu-Ergene Çevre Yolu üzerindeki Deri OSB mevkiinde meydana geldi. Volkan D. yönetimindeki 59 FA 433 plakalı kamyonetin ön kısmı birden alev aldı. Sürücü, durumu fark ettikten sonra aracı yol kenarına çekerek 112 Acil'i aradı.

İTFAİYE MÜDAHALE ETTİ
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri söndürdü. Ancak yangın sonucunda geriye sadece demir yığınları kaldı. Yangın sırasında kamyonetin kasasında bulunan ağaç ürünleri de zarar gördü. Sürücünün olayı yara almadan atlattığı belirtildi. Ergene İlçe Trafik ve Çorlu Bölge Trafik ekipleri, aracın kaldırılması sonrası trafik akışının normale döndüğünü bildirdi. Yangının çıkış sebebi ise araştırılıyor.
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha
- 10:07Eski başpehlivan İbrahim Gümüş'ün vefatı spor camiasında büyük üzüntü yarattı
- 09:57Söğütspor'dan dev derbi zaferi: Lideri deplasmanda devirdiler!
- 09:47Genç tasarımcılardan doğal taşla yaratıcı dokunuşlar
- 09:37Bursa'da üst geçitten kopan demir, trafiği birbirine kattı: Faciadan dönüldü!




