Taşacak Bu Deniz'e rakip dizi geliyor: Sevdamı Sakla Karadeniz

Banu Akdeniz, Trabzon'da çekilecek yeni dizi projesi 'Sevdamı Sakla Karadeniz' ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aşk hikâyesi merakla bekleniyor.
Yapımcı Banu Akdeniz, yeni dizi projesi için hazırlıklara hız verdi. Trabzon'un Maçka ilçesinden olan Akdeniz, bu kez memleketinde çekilecek bir yapım için kolları sıvadı.
YENİ PROJE DETAYLARI
Mia Yapım, “Kocamın Ailesi”, “Avrupa Avrupa” ve “Hercai” gibi başarılı yapımlara imza attıktan sonra şimdi de yeni projesi “Sevdamı Sakla Karadeniz” ile karşımıza çıkıyor. Bu yaz Trabzon'da çekilmesi planlanan dizinin NOW ekranlarında izleyiciyle buluşması bekleniyor. Senaryosunu Deniz Dargı ve Cem Görgeç’in kaleme aldığı projede, yönetmen ve oyuncu görüşmeleri ise devam ediyor.
AŞK HİKÂYESİ EKRANA TAŞINIYOR
“Sevdamı Sakla Karadeniz” dizisinde, Kuzey ve Zeyşan'ın aşk hikâyesi anlatılacak. Bu yeni projeyle birlikte Trabzon'da çekilen ana akım dizi sayısının ikiye çıkması hedefleniyor. İzleyiciler, Karadeniz'in eşsiz manzarasında geçen bu romantik hikâyeye tanıklık edecek.
- 00:00Temu'nun ucuz alışveriş krallığına meydan okuyan yeni rakip: Allegro sahnede!
- 23:54Hollanda'nın 'Arabasız' Köyü: Giethoorn'da Tekne Keyfi
- 23:49Cameron Diaz, 53 yaşında üçüncü kez anne oldu! Sevincini paylaştı
- 23:43Beyaz Saray koridorlarında panik: Silah sesleri duyuldu, 1 kişi yaralandı
- 23:37Sürücüler dikkat: Düşük görüş koşulları tabelası hayat kurtarıyor!





