• satrroıad dörüm
ASAYİŞ
Yayınlanma : 10 Temmuz 2026 11:09

Tanju Özcan: 'Bu kadar masum olduğumu ben bile bilmiyordum

Tanju Özcan: 'Bu kadar masum olduğumu ben bile bilmiyordum
Bolu'da yargılanan Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisini masum bulduğunu belirterek suçlamaları reddetti ve tahliyesini talep etti. Duruşma devam ediyor.

Bolu’da, görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın da aralarında bulunduğu 19 sanığın yargılandığı davanın beşinci gününde duruşma devam etti.

Tanju Özcan: \

SUÇLAMALARA CEVAP VERDİ

Savcının tutukluluk halinin devamını talep ettiği mütalaaya karşı Tanju Özcan, yaptığı savunmada suçlamaları reddetti. Özcan, “Kendimi sütten çıkmış ak kaşık gibi görüyorum. Bu kadar masum olduğumu ben bile bilmiyordum” diyerek tahliyesini talep etti. Özcan, iddianamedeki delillerin zayıf olduğunu ve mahkeme heyetinin kendisinin yalan söylemediğini gördüğünü ifade etti.

Tanju Özcan: \

DURUŞMADA TARTIŞMALAR SÜRDÜ

Hakim karşısında savunma yapan Özcan, kamuoyu nezdinde aklanmanın önemine vurgu yaparak, “Burada hiç kimseden beni suçlayan bir beyan verilmedi. Tanık ve müştekiler beni doğruladı” dedi. Özcan, MASAK raporuna da dikkat çekerek, “İddianamede 1 satır bile bahsedilmiyor” diyerek mütalaayı eleştirdi. Duruşma, diğer sanıkların savunmalarının alınmasıyla devam etti.