ASAYİŞ
Yayınlanma : 22 Şubat 2026 01:50

Tabancayla uğraşırken kendini vuran F.Ç., silahı yangın merdivenine sakladı

Tabancayla uğraşırken kendini vuran F.Ç., silahı yangın merdivenine sakladı
Kayseri'de tabancayla oynarken kendini vuran F.Ç., hastaneye giderken silahı bir otelin yangın merdivenine sakladı. Olay sonrası gözaltına alındı.
Tabancayla uğraşırken kendini vuran F.Ç., silahı yangın merdivenine sakladı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, tabancayla oynadığı sırada sol elinden yaralanan F.Ç. (36), hastaneye gitmek üzere yola çıktığında silahı saklama girişiminde bulundu.

teknik yapı

Olayın detayları ortaya çıktı

Edinilen bilgilere göre, Argıncık Mahallesi Osmangazi Caddesi'nde meydana gelen olayda F.Ç., ruhsatsız tabancayla oynarken kendini yaraladı. Kendi imkanlarıyla hastaneye gitmeye karar veren F.Ç., yolda silahı bir yere gizlemeye çalıştı. Hastaneye ulaştığında, durumunun adli vaka olarak değerlendirildiği anlaşıldı.

Polis ekipleri devrede

Kayseri Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan F.Ç.'nin durumu polis ekiplerine bildirildi. Yapılan araştırmalar sonucunda, F.Ç.'nin tabancayı hastanenin arkasındaki bir otelin yangın merdivenine sakladığı belirlendi. Hastanede tedavisi tamamlanan F.Ç., gözaltına alındı ve tabanca ilgili alandan ele geçirildi. Şu an gerekli işlemler için emniyete götürülmüş durumda.