Sultangazi Belediyesi spor kulübü, 1. Lig'e yükseldi

Sultangazi Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, Navek Erkekler Ligi’nde 2. sırayı alarak 1. Lig'e yükseldi. Başkan Dursun, genç sporcuları tebrik etti.
Sultangazi Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, Navek Erkekler Ligi’ni 2. sırada tamamlayarak 1. Lig’e yükselmeyi başardı.

GELECEĞİN YILDIZLARI YETİŞİYOR
Sultangazi Belediyesi, genç yetenekleri geleceğin yıldızlarına dönüştürme hedefini sürdürüyor. Avrupa Spor Şehri Sultangazi, bu unvanına yakışır şekilde sporda elde ettiği başarılarına her geçen gün yenisini eklemekte. Sultangazi Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, 2025-2026 sezonunu başarıyla tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı. Düzce Bahçeşehir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyonda Türkiye’nin dört bir yanından gelen takımlar, üst lige yükselmek için kıyasıya mücadele etti.
BAŞKAN DURSUN'DAN TEBRİK
Muğla Spor Kulübü, ligi birinci sırada tamamlarken, Sultangazi Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı ikinci olarak bir üst lige çıkmayı başardı. 1. Lig’de mücadele edecek olan Sultangazi BSK Masa Tenisi Takımı, yeni sezonda da yükselen başarı grafiğini daha ileriye taşımak için ter dökecek. Spor alanında güçlü bir çalışma yürüttüklerini belirten Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, "Sultangazi biliyorsunuz ki 2026 Avrupa Spor Şehri. Ünvanımızın hakkını veriyor, başarılarımızı katlayarak yolumuza durmadan devam ediyoruz. Sezon boyunca başarılı bir performans ortaya koyan sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
AVRUPA SPOR ŞEHRİ’NE YAKIŞAN BAŞARI
Taekwondodan masa tenisine sporun her branşındaki yükselen grafiklerin altını çizen Dursun, "Sultangazi’nin sporda gerçekten 7 yılda kat ettiği yol inanılmaz. Gençlerimizi spora teşvik ederken onlara alanlar açmak, yetenekleri doğrultusunda doğru yönlendirmek bizim görevimizdi. Şimdi emeklerimizin karşılığını aldığımızı görmek bizler için gerçekten gurur verici. Sporun her branşında güçlü bir şekilde var olduğumuzu sporcularımızın aldığı başarılarla herkese gösteriyoruz. Bu gurur hepimizin, tüm Sultangazi’nin" diye konuştu.
- 18:27Akhisar'da 5 kilometrelik dere hattı temizleniyor
- 18:17Bilecik'te bilek güreşi grup müsabakaları sona erdi, ödüller sahiplerini buldu
- 18:07Susurluk'ta çift yönlü trafik kazası: 4 yaralı
- 17:57Ters yönde alkollü direksiyon: Okul müdür yardımcısına dev ceza!
- 17:46Tunceli Baro Başkanı Kudat'tan Gülistan Doku açıklaması: 'Hayatını karartmak insanlığa sığmaz




