Şuhut'ta Emniyet Müdürlüğü Adına Hatıra Ormanı Dikildi

Şuhut İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Taşlıca Mahallesi'nde 80 ıhlamur fidanının dikildiği bir hatıra ormanı oluşturuldu. Etkinliğe ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.Şuhut'ta Emniyet Müdürlüğü Adına Hatıra Ormanı Dikildi
Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla kurum adına bir 'Hatıra Ormanı' oluşturuldu.

80 Fidan Toprakla Buluştu
Taşlıca Mahallesi'nde, ilçe merkezinde bulunan 1530 metrekarelik bir alanda hayata geçirilen hatıra ormanına toplamda 80 adet ıhlamur fidanı dikildi. Bu anlamlı etkinlik, çevre bilincini artırmayı ve gelecek nesillere daha yeşil bir Şuhut bırakmayı amaçlıyor.

Protokol ve Halkın Katılımıyla Gerçekleşti
Fidan dikim törenine Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Savaş Kan, Şuhut İlçe Emniyet Müdürü Atilla Çınar'ın yanı sıra ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte, doğaya sahip çıkmanın önemi vurgulandı ve katılımcılar, hatıra ormanının ilçeye ve doğaya hayırlı olması temennisinde bulundu.
- 12:17Datça'da kadın üreticilerden çağla turşusu ile ekonomik hamle
- 12:1323 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu 18 Nisan’da Oasıs Bodrum’da
- 12:08Çin'in maden iştahı kabardı: Türkiye'nin maden ihracatında rekor artış!
- 11:48Karşıyaka fırtınası esiyor: 4 maçta 3 kez rakip fileler 5 kez havalandı!
- 11:39Karşıyakalı Michal Sokolowski, haftanın 5’ine seçildi




