Şuhut'ta Emniyet Müdürlüğü Adına Hatıra Ormanı Dikildi
- 3 / 1
Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla kurum adına bir 'Hatıra Ormanı' oluşturuldu.
- 3 / 2
Taşlıca Mahallesi'nde, ilçe merkezinde bulunan 1530 metrekarelik bir alanda hayata geçirilen hatıra ormanına toplamda 80 adet ıhlamur fidanı dikildi. Bu anlamlı etkinlik, çevre bilincini artırmayı ve gelecek nesillere daha yeşil bir Şuhut bırakmayı amaçlıyor.
- 3 / 3
Fidan dikim törenine Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Savaş Kan, Şuhut İlçe Emniyet Müdürü Atilla Çınar'ın yanı sıra ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte, doğaya sahip çıkmanın önemi vurgulandı ve katılımcılar, hatıra ormanının ilçeye ve doğaya hayırlı olması temennisinde bulundu.
- 16:23Dizi dünyasında şok ayrılıklar: Üç gözde başrol ekranlara veda ediyor
- 16:16Mikro robotlar, devrim niteliğinde otonom karar alma yeteneğiyle tanıştı
- 16:09Çin'de akıl almaz mühendislik: Tren, 19 katlı binanın içinden geçiyor!
- 16:02Zaragoza'da yer altındaki enerji kaynağı: Buzdolabı etkisi yaratan jeotermal sistem
- 15:54Danimarka ve Almanya, denizaltından dev bir köprüyle adeta birleşiyor: Ulaşım devrimi yolda!









