Siverek'te bağımlılıkla mücadelede güç birliği: Mahalle toplantısı yapıldı

Siverek'te düzenlenen mahalle toplantısında bağımlılıkla mücadele için aile ve toplum iş birliği vurgulandı. Vali Şıldak, bu konuda kararlı adımlar atılacağını açıkladı.Siverek'te bağımlılıkla mücadelede güç birliği: Mahalle toplantısı yapıldı
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, bağımlılıkla mücadele kapsamında önemli bir adım atıldı. Valilik öncülüğünde gerçekleştirilen 'Bağımlılıkla Mücadele Mahalle Toplantısı', Vali Hasan Şıldak'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

İLK TOPLANTI KAYMAKAMLIKTA REKOR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
Vali Şıldak, toplantının ilk kısmını Kaymakamlıkta, ilçe milli eğitim müdürlerinin katılımıyla yaptı. Eğitim-öğretim faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantı yaklaşık iki saat sürdü. Ardından, Ayvanat Mahallesi'nde bulunan 15 Temmuz Şehitleri İlk ve Ortaokulu bahçesinde mahalle sakinleri, muhtarlar ve kurum amirleriyle bir araya gelindi.

TOPLUMSAL KATILIMLA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE
Siverek Kaymakamı Salih Sak, madde bağımlılığına karşı kararlı bir mücadele yürütüleceğini belirtti. Vali Hasan Şıldak, uyuşturucuyla mücadelenin aile, okul ve toplum iş birliğiyle daha etkili olacağını vurgulayarak, “Bu zararlı alışkanlıklarla topluca mücadele etmeliyiz” dedi. Ayrıca, İçişleri Bakanlığı tarafından geliştirilen 'UYUMA' uygulaması hakkında katılımcılara bilgi verildi.
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü
- 07:38Fransa'da şok karar: Binalarda kombi dönemi bitiyor, doğalgaz tamamen yasaklanıyor!




