Sivas'ta kar fırtınası: 800 yerleşim yeri ulaşıma kilitlendi

Sivas'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle 800 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor. Ekipler yolları açmak için çalışırken, vatandaşlara zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları uyarısı yapıldı.
Sivas'ta etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve soğuk hava, ulaşımı adeta felç etti. İl genelindeki bin 455 yerleşim yerinden tam 800'üne araçlarla ulaşım sağlanamıyor. Kar kalınlığı şehir merkezinde 40 santimetreye, kırsal kesimlerde ise 1 metreye kadar ulaşmış durumda.

EKİPLER YOLLARI AÇMAK İÇİN SEFERBER
İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kapalı olan yolları trafiğe açabilmek için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Zorlu hava koşullarına rağmen ekipler, vatandaşların ulaşım sorununu çözmek için mücadele ediyor.
VATANDAŞLARA KRİTİK UYARILAR
Yetkililer, vatandaşlara ve sürücülere yönelik acil uyarılarda bulundu. Zorunlu olmadıkça yola çıkılmaması ve mevcut koşullarda son derece dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Özellikle kırsal bölgelerde yaşayanların tedbirli olması istendi.
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!
- 10:07Dipsizgöl'ün renk değişimi, ziyaretçileri hayal kırıklığına uğrattı
- 09:58Ajan filmlerinin efsanevi uydu telefonu Aydın'da yeniden canlandı!
- 09:51Bayram dönüşü için sürücülere önemli uyarılar





