• satrroıad dörüm
  • ceylan hafriyat
ASAYİŞ
Yayınlanma : 03 Kasım 2026 23:31

Sinyal vermeden yola çıkan minibüs trafiği tehlikeye attı

Sinyal vermeden yola çıkan minibüs trafiği tehlikeye attı
Safranbolu'da sinyal vermeden yola çıkan minibüs, hatalı sollama yaparak karşı yönden gelen araçlarla tehlikeli anlar yaşattı. Başka bir aracın kamerası bu anları kaydetti.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, sinyal vermeden yola çıkan bir minibüsün hatalı sollama yaparak karşı yönden gelen araçlar için tehlike oluşturduğu anlar, bir araç kamerası tarafından kaydedildi.

Sinyal vermeden yola çıkan minibüs trafiği tehlikeye attı 1

Tehlikeli anlar kamerada

Olay, Emek Mahallesi Doruk Sokak'ta yaşandı. Aydın Sokak yönünden Doruk Sokak'a doğru ilerleyen minibüs sürücüsü, sinyal vermeden yola çıkarak önündeki aracı sollamaya kalkıştı. Bu sırada karşı yönden gelen araçlarla burun buruna gelen minibüs nedeniyle trafikte tehlikeli anlar yaşandı. Öndeki aracın yavaşlayıp yol vermesi sayesinde olası bir kaza önlendi. Minibüsün hatalı sollama yaptığı ve trafiği tehlikeye düşürdüğü anlar, başka bir aracın kamerasına yansıdı.

Sinyal vermeden yola çıkan minibüs trafiği tehlikeye attı 2