Sincan Belediyesi, Andiçen Mahallesi'ndeki Şehit Mustafa Altıparmak Parkı'nda bulunan 7'nci Anne Çocuk Oyun Evi'nin açılışını gerçekleştirdi. Belediye, bu proje ile çocukların güvenli ve eğitici ortamlarda vakit geçirmelerini, annelerin ise sosyal hayata daha aktif katılımlarını amaçlıyor.

YENİ OYUN EVİ ÇOCUKLAR VE EBEVEYNLER İÇİN TASARLANDI
Modern yapısıyla dikkat çeken oyun evi, çocukların eğlenceli vakit geçirirken öğrenmelerini sağlayacak oyun grupları içeriyor. Açılış törenine Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Büyük Birlik Partisi Sincan İlçe Başkanı Ertan Yıldırım, mahalle sakinleri ve çok sayıda anne ve çocuk katıldı.

BELEDİYE BAŞKANI ERCAN VE KAYMAKAM KILIÇ'TAN AÇIKLAMALAR
Sincan Belediye Başkanı Ercan, ailelerin çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri kreş ve anne-çocuk oyun evleri projelerine devam edeceklerini belirterek, çalışan annelerin işlerine gönül rahatlığıyla gidebilmelerini sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Ev hanımı annelerin çocuklarıyla birlikte vakit geçirebilecekleri, atölyelerin de bulunduğu bir ortam oluşturduklarını vurguladı. Sincan Kaymakamı Kılıç ise Sincan'da güzel projelere imza atıldığını ve ilçenin güzel yatırımları hak ettiğini ifade etti.









