Sinaloa'daki alışveriş merkezi yangınında 5 kişi hayatını kaybetti

Meksika'nın Sinaloa eyaletindeki alışveriş merkezi yangınında 5 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı. Yangının çıkış nedeni üzerine soruşturma başlatıldı.
Meksika'nın kuzeybatısındaki Sinaloa eyaletinde, Los Mochis kentindeki Plaza Fiesta Las Palmas alışveriş merkezinde dün öğleden sonra çıkan yangında maalesef 5 kişi yaşamını yitirdi.
YANGININ NEDENİ HENÜZ BELİRSİZ
Yangın sırasında 30 kişi de yaralandı ve tedavi edilmek üzere hastanelere kaldırıldı. Yangının, alışveriş merkezinin içerisindeki bir restoranın mutfağında başladığı düşünülüyor. Yetkililer, olayın yaşandığı bölgede bulunan yanıcı maddelerin alevlerin hızla yayılmasına sebep olduğunu ifade etti. Sinaloa Kuzey Bölgesi Başsavcı Yardımcısı Jesus Serrano, yerel basına yaptığı açıklamada, 4 kişinin cansız bedeninin teşhis edildiğini, içeride bir kişinin daha bulunduğunu ve hayatını kaybedenlerin aileleriyle temas kuracaklarını belirtti. Yangının çıkış nedeni üzerine başlatılan soruşturma devam ediyor. İtfaiye ve arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları da sürüyor.
- 04:11Kıyamet sembolü taşıyan 1000 yıllık hazine bulundu
- 04:01Savaşın faturası cep delik cep delik: British Airways'den şok yakıt zammı uyarısı!
- 03:51Borsa İstanbul, günün ilk yarısında gerileme yaşadı
- 03:41ABD istihdam verisi şaşırttı: Piyasalar neye uğradığını şaşırdı!
- 03:21Myanmar'da yerin altından 'servet' çıktı: Tam 11 bin karatlık dev yakut bulundu!





