Serik'te ikinci toprak kayması: İncir ağacı inşaatın üzerine devrildi

Antalya Serik'te daha önce tahliyeye neden olan inşaat alanında ikinci bir toprak kayması yaşandı. Yaşanan olayda büyük bir incir ağacı inşaatın üzerine devrildi.Serik'te ikinci toprak kayması: İncir ağacı inşaatın üzerine devrildi
Antalya'nın Serik ilçesinde bir inşaat kazı alanında meydana gelen toprak kayması, bu kez daha büyük bir ağacın devrilmesine neden oldu.

İNŞAAT ALANINDA YENİDEN TOPRAK KAYMASI
Geçtiğimiz 10 Ekim Cuma akşamı Merkez Mahallesi Şehit Hüseyin Kırlı Sokak'ta bir inşaat firmasının temel kazı çalışmaları sırasında yaşanan toprak kayması, bitişikteki 2 katlı bir evin tahliye edilmesine yol açmıştı. Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün incelemelerinin ardından inşaat çalışmaları durdurulmuştu.

AĞAÇ VE TOPRAK YIĞINI İNŞAATIN ÜZERİNE DÜŞTÜ
Ancak aynı inşaat alanında dün ikinci bir toprak kayması daha yaşandı. Bu anlar cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, yaşanan toprak kaymasıyla birlikte devasa bir incir ağacının da kökleriyle birlikte inşaatın üzerine devrildiği görüldü. Tehlike arz eden ve daha önce tahliye edilen evde yaşayan aileler ise geçici olarak yakınlarının yanında konaklamaya devam ediyor.
- 10:59Uzmanlardan bahar aylarında polen alerjisine karşı önemli uyarılar
- 10:4910 suçtan aranan firari hükümlü Aliağa'da nefes kesen operasyonla yakalandı!
- 10:39Ege Üniversitesi'nde veri biliminin geleceği tartışıldı
- 10:29Belediyenin ihmali kaderi oldu: Engelli evladıyla perişan anne isyan etti!
- 10:19Bursa'da aranması olan 3 kişi cezaevine gönderildi




