Serik'te ikinci toprak kayması: İncir ağacı inşaatın üzerine devrildi
- 4 / 1
Antalya'nın Serik ilçesinde bir inşaat kazı alanında meydana gelen toprak kayması, bu kez daha büyük bir ağacın devrilmesine neden oldu.
- 4 / 2
Geçtiğimiz 10 Ekim Cuma akşamı Merkez Mahallesi Şehit Hüseyin Kırlı Sokak'ta bir inşaat firmasının temel kazı çalışmaları sırasında yaşanan toprak kayması, bitişikteki 2 katlı bir evin tahliye edilmesine yol açmıştı. Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün incelemelerinin ardından inşaat çalışmaları durdurulmuştu.
- 4 / 3
Ancak aynı inşaat alanında dün ikinci bir toprak kayması daha yaşandı. Bu anlar cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, yaşanan toprak kaymasıyla birlikte devasa bir incir ağacının da kökleriyle birlikte inşaatın üzerine devrildiği görüldü. Tehlike arz eden ve daha önce tahliye edilen evde yaşayan aileler ise geçici olarak yakınlarının yanında konaklamaya devam ediyor.
- 4 / 4
- 15:02Datça'da kan donduran olay: İş adamı iş yerinde ölü bulundu
- 14:53Tavşanlı'da yaz okulları coşkuyla açıldı
- 14:43Otomotiv Sektörü Haziranda Rekor Kırdı: 3.8 Milyar Dolarlık İhracat Zirvesi!
- 14:32Hovenring: Bisikletlilerin gökyüzüne taşıdığı devrim niteliğinde köprü
- 14:22Çeşme açıklarında tekne tehlikesi: 3 kişi son anda kurtarıldı











