• satrroıad dörüm
MAGAZİN
Yayınlanma : 01 Temmuz 2026 06:49

Serhan Süzer, Marakeş'te hayatını Rengin Arzu ile birleştirdi

Serhan Süzer, Marakeş'te hayatını Rengin Arzu ile birleştirdi
Mustafa Süzer'in oğlu Serhan Süzer, Marakeş'te Rengin Arzu ile evlenerek hayatını birleştirdi. Nikah, Türkiye'nin Rabat Büyükelçisi huzurunda gerçekleşti.
Serhan Süzer, Marakeş'te hayatını Rengin Arzu ile birleştirdi

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Mustafa Süzer'in ikiz oğullarından Serhan Süzer, bekarlığa veda etti. Uzun süredir birlikte olduğu Rengin Arzu ile hayatını birleştiren Süzer, düğün yerine Fas'ın gözde şehirlerinden Marakeş'te gerçekleşen bir nikah töreni ile evlendi.

sempati mobilya

Serhan Süzer, Marakeş\

MARAKEŞ'TE SÜPRİZ NİKAHA DAİR DETAYLAR

Sabah gazetesinden Bülent Cankurt'un haberine göre; 45 yaşındaki Serhan Süzer, Kurban Bayramı tatilinde sevgilisi Rengin Arzu'ya evlenme teklifinde bulunmuştu. Nişanın ardından kısa bir süre içinde nikah masasına oturan çift, hafta sonunda sosyal medya hesaplarından evlendiklerini duyurdu. Marakeş'in tarihi ve romantik atmosferini tercih eden çift, burada düzenlenen nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Serhan Süzer, Marakeş\

TEBRİK MESAJLARI YAĞDI

Çiftin nikahı, Türkiye'nin Rabat Büyükelçisi Mustafa İlker Kılıç'ın huzurunda kıyıldı. Nikah sonrası mutluluk pozlarını paylaşan Serhan Süzer ve Rengin Arzu, arkadaşlarından ve takipçilerinden çok sayıda tebrik mesajı aldı. Rengin Arzu'nun evlilik sonrası sosyal medya hesabındaki isim bölümüne Süzer soyadını eklemesi de dikkat çekti. Öte yandan, Serhan Süzer'in ikizi Baran Süzer'in bekarlık hayatına devam ettiği öğrenildi. Süzer kardeşler, geçmiş yıllarda cemiyet hayatındaki hareketli yaşamları ile sık sık magazin gündeminde yer almıştı.