• ceylan hafriyat
MAGAZİN
Yayınlanma : 26 Ekim 2026 09:20

Çorba molasında başlayan aşk nikâhla taçlandı

Çorba molasında başlayan aşk nikâhla taçlandı
Serhan Süzer ve Rengin Arzu, havalimanı restoranında başlayan aşklarını nikâhla taçlandırdı. Mart'ta tanışan çift, Fas ve İstanbul'da görkemli düğünlerle kutlama yaptı.

Süzer Holding Onursal Başkanı Mustafa Süzer’in oğlu ve Afet Platformu kurucusu Serhan Süzer, Gajah’ın kreatif direktörü Rengin Arzu ile hayatını birleştirdi. Mart ayında başlayan tanışıklık, kısa sürede evlilikle sonuçlandı.

Vadi bodrum

Çorba molasında başlayan aşk nikâhla taçlandı 1

İzmir Havalimanı'nda ilk karşılaşma

Çiftin yollarının kesiştiği yer ise oldukça ilginç. Magazin yazarı Halil Kalmuk'un aktardığı bilgilere göre, 26 Mart'ta İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndaki bir restoranda Serhan Süzer, köpeğiyle çorba içen Rengin Arzu'yu gördü. Süzer'in, Arzu'nun kızıl saçlarından etkilendiği ve “Acaba Türk mü?” diye düşündüğü belirtildi. Ardından köpeği üzerinden bir sohbet başlatan Süzer, “Köpeğiniz çok tatlı” diyerek Arzu ile tanıştı.

Çorba molasında başlayan aşk nikâhla taçlandı 2

Hızlı gelişen ilişki ve kutlama

Bu ilk sohbetin kısa sürede aşka dönüşmesiyle çift, Mayıs ayında nişanlandı. 7 Haziran'da nişanlanan ikili, 26 Haziran'da Fas'ın başkenti Rabat'ta nikâh akdini gerçekleştirdi. Mutluluklarını yakınlarıyla paylaşmak isteyen çift, İstanbul'da görkemli bir düğünle kutlama yaptı. Cumartesi akşamı Süzer ailesine ait Dolmabahçe'deki The Ritz-Carlton Otel'de düzenlenen davete sosyete dünyasından birçok tanınmış isim katıldı. Alican Ulusoy, Aylin Surkultay ve Ozan-Bahar Şer gibi isimler de davetliler arasındaydı.