Samsun'da okulda şiddet: 9. sınıf öğrencisinin ayağı kırıldı

Samsun'da bir okulda yaşanan olayda, 9. sınıf öğrencisi Y.E.A.'nın iki arkadaşı tarafından başının üzerine poşet geçirilmesi sonucu ayağı kırıldı. Öğrenci ve ailesi şikayetçi olurken, okul yönetimi ise olayı şakalaşma olarak nitelendirdi.Samsun'da okulda şiddet: 9. sınıf öğrencisinin ayağı kırıldı
ÖĞRENCİNİN İDDİALARI
Y.E.A.'nın iddiasına göre, teneffüs sırasında iki arkadaşı başına poşet geçirmeye çalıştı. Direndiği sırada ayağı kırıldı. Hastaneye kaldırılan öğrencinin ayağına platin takıldı, 17 dikiş atıldı ve 1 ay rapor verildi. Y.E.A. ve ailesi, okuldan ve olaydaki öğrencilerden şikayetçi oldu. Y.E.A., yaşadıklarını detaylı bir şekilde anlattı: "Başlarına poşet geçirmeye çalıştılar, karşı koyarken ayağım kırıldı." Uzaktan eğitime geçmek istediğini ancak okulun bunu reddettiğini belirtti.

OKUL YÖNETİMİNİN AÇIKLAMASI
Final Okulları kurucusu Doğan Kaya, iddiaların gerçeği yansıtmadığını, olayı şakalaşma olarak nitelendirdiğini ve iki öğrencinin bir günlüğüne okuldan uzaklaştırıldığını söyledi. Okulun yayınladığı tekzipte, olayın sosyal medyada gerçek dışı bir şekilde paylaşıldığı belirtildi ve hukuki sürecin başlatıldığı ifade edildi.
- 09:21Hürmüz krizi büyüyor: Enerji ve gıda güvenliği alarm veriyor, küresel stoklar hızla tükeniyor!
- 09:14Kuveyt'te İran füzesi saldırısı: 5 ABD askeri yaralandı
- 09:06Memur maaşlarına temmuzda ne kadar zam gelecek? Merkez Bankası'ndan kritik ipucu!
- 08:59Emeklilere çifte zam müjdesi: Temmuz hesapları netleşiyor
- 08:52Avrupa'da sinsi tehlike: Bebekler bile risk altında, CYBE'lerde rekor artış!





