ASAYİŞ
Yayınlanma : 29 Ağustos 2025 23:44

Samsun'da bara ateş açan şüpheli tutuklandı

Samsun'da bara ateş açan şüpheli tutuklandı
Samsun'un Atakum ilçesinde motosikletle bara ateş açan ve bir kişiyi yaralayan 19 yaşındaki şüpheli C.K., bugün mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Olay, iki gün önce gece saatlerinde meydana geldi.

Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda yaralanan bar çalışanı Ö.A.'nın şüphelilerinden biri tutuklandı. Olay, iki gün önce gece saatlerinde Atakum ilçesi Körfez Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki bir barda yaşandı. Motosikletle gelen iki kişi, tabancayla bara ateş açmış ve bar çalışanı Ö.A. sırtından vurulmuştu.

sempati mobilya

SALDIRI SONRASI SORUŞTURMA

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ö.A.'nın sağlık durumuyla ilgili bilgi paylaşılmadı. Polis ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonucu, motosikletin A.A. tarafından kullanıldığı ve yanında bulunan C.K.'nin ateş açtığı belirlendi. A.A., daha önce tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

FIRARİ ŞÜPHELİ YAKALANDI

Firari olan C.K. ise yakalanarak gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından bugün mahkemeye sevk edilen C.K., tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Saldırının nedeni ve diğer detaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.