• ceylan hafriyat
DÜNYA
Yayınlanma : 02 Ekim 2026 03:27

Los Angeles'taki okulda öğrenci, zorbanın ardından düştü

Los Angeles'taki okulda öğrenci, zorbanın ardından düştü
Los Angeles'taki bir okulda, zorbalık sonucu dördüncü kattan düşen bir öğrenci hayatını kaybetti. Olayın ardından polis soruşturma başlattı ve sosyal medyada görüntüler yayımlandı.

ABD'nin Los Angeles kentindeki Benjamin Franklin Lisesi'nde, 30 Eylül'de bir öğrenci dördüncü kattan düşerek hayatını kaybetti.

Olay nasıl gerçekleşti?

Polis, olayın saat 13.00 sıralarında meydana geldiğini ve öğrencinin erkek olduğunu belirtti ancak kimliği ve yaşı hakkında bilgi vermedi. Öğrenciler ise olayın dördüncü dersin bitişinde gerçekleştiğini ifade etti. Los Angeles Polis Departmanı (LAPD), öğrencinin ölümünü araştırmaya devam ederken kötü niyetli bir eylem olduğuna dair bir bulguya ulaşmadıklarını açıkladı.

Sosyal medyada yayılan görüntüler

Olayın ardından sosyal medyada yayılan videolar, düşen öğrencinin kendisine fiziksel şiddet uygulayan bir zorbadan kaçarken düştüğünü gösterdi. Olayı gören bir öğrenci, dördüncü kattaki bir sınıfta kavga çıktığını ve düşmenin bu kargaşanın ardından gerçekleştiğini belirtti. Bir tanık, “Bir şeylerin gürültüyle hareket ettiğini ve düştüğünü duydum” diyerek durumu aktardı. Okul yönetimi, olay sonrası velilere bir “tıbbi acil durum” yaşandığını bildirdi.