SPOR
Yayınlanma : 15 Ekim 2021 15:27
Düzenleme : 15 Ekim 2021 15:28
Düzenleme : 15 Ekim 2021 15:28
Rugby Avrupa Şampiyonasını Köylü Kadınlar Da İzledi

Muğla’nın Bodrum ilçesi Mumcular Mahallesi futbol sahasında düzenlenen Avrupa Rugby Ligi D Grubu maçlarına köylüler de büyük ilgi gösterdi.
Bodrum’un Mumcular Mahallesi’nde bugün başlayan Avrupa Rugby Ligi D Grubu yarı final ve final maçlarının ilk gününde Çekya-Malta’yı 40-16 yendi. İkinci maçta ise Hollanda-Türkiye karşı karşıya geldi. Kıyasıya süren maçlarda, Dünya Rugby şampiyonası eleme maçlarına gidecek takımlar belirlenecek. Bugün oynanan ikinci maçta Hollanda Türkiye'yi 40-18 yenerek Çekya ile 17 Ekim 2021 günü final oynama hakkını kazandı.
Mumcular Mahallesi futbol sahasında yapılan maçları Bahçeyaka, Meşelik ve Bayır köyünden gelen kadınlar de büyük bir heyecanla izledi. Hollandalı ve Türk izleyiciler pankartlarla takımlarına destek verdi.
- 11:55Başkan Aras’tan 23 Nisan mesajı: Çocukların güvenliği için omuz omuza çalışmalıyız
- 11:45Parkinson hastalığında bilim dünyası geleceğin tedavi yöntemlerini Bodrum'da masaya yatırdı
- 11:35Salihli'de meyve üreticilerine hastalık uyarısı geldi!
- 11:25Emekli Kafe, Alzheimer hastalarının fırça darbeleriyle renklendi: Duygu yüklü sergi
- 11:08Dünyanın en uzun tüneli Seikan, 24 yılın ardından tamamlandı




