Riyad'da gurur günleri: Türk boksörlerden tarihi başarı! 5 madalya birden kapıldı!

6. İslami Dayanışma Oyunları'nda Türk boksörler, 3 altın ve 2 gümüş olmak üzere toplam 5 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Ayşen Taşkın, Evin Erginoğuz ve Rabia Topuz altın madalyanın sahibi oldu.Riyad'da gurur günleri: Türk boksörlerden tarihi başarı! 5 madalya birden kapıldı!
Suudi Arabistan'ın ev sahipliği yaptığı 6. İslami Dayanışma Oyunları, Türk boksörlerin ringdeki muhteşem performanslarıyla adeta şenlendi. Oyunların üçüncü gününde millilerimiz, gösterdikleri üstün gayretle toplamda 5 madalyayı Türkiye'ye getirmeyi başardı.

ALTIN YAĞMURU BAŞLADI
Riyad'da devam eden dev organizasyonda ringe çıkan milli boksörlerimizden 3'ü altın madalyayı boynuna taktı. Kadınlar 54 kg kategorisinde mücadele eden Ayşen Taşkın, bu tarihi başarıya imza atan ilk sporcumuz olarak tarihe geçti. Ardından Kadınlar 60 kg'da Evin Erginoğuz ve 51 kg'da ringe çıkan Rabia Topuz da altın madalyaları kazanarak Türk bayrağını göndere çektirdi.

GÜMÜŞ MADALYALAR DA GELDİ
Altın madalyaların yanı sıra, Türk boksörler gümüş madalyaları da topladı. Erkekler 80 kg'da Sultan Osmanlı ve kadınlar 65 kg'da piste çıkan Berfin Kabak, elde ettikleri ikincilikle kürsüdeki yerlerini alırken, toplamda 5 madalya ile ülkeye büyük bir gurur yaşattılar.
- 00:39Avrupa hava yollarından jet yakıtı krizi alarmı: Acil önlem istiyorlar!
- 00:29AB'de jet yakıtı tedarikinde endişeler artıyor
- 00:20Kahramanmaraş Jandarmasından Nefes Kesen 3 Aylık Operasyon: Silahlar ve Uyuşturucu Ele Geçirildi, 275 Kişi Tutuklandı
- 00:10Culebra Yarması: Dağları aşarak okyanusları birleştiren mühendislik harikası
- 00:00Mehmet Şimşek Washington'da: Dev finans kuruluşlarıyla kritik zirveler ve dev proje anlaşması!




