• satrroıad dörüm
SPOR
Yayınlanma : 29 Haziran 2026 11:26

Manisalı boksör Doğa Tezcan, Türkiye üçüncüsü olarak gururlandırdı

Manisalı boksör Doğa Tezcan, Türkiye üçüncüsü olarak gururlandırdı
Manisalı boksör Doğa Tezcan, Kayseri'de düzenlenen U-15 Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda +80 kilo kadınlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. Bu başarı, Manisa boksu için büyük bir sevinç kaynağı oldu.

Kayseri’de düzenlenen Mustafa Ünal U-15 Kadınlar ve Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, genç yeteneklerin ringdeki mücadelesine tanıklık etti. Manisalı boksör Doğa Tezcan, +80 kilo kadınlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza attı.

sempati mobilya

Manisalı boksör Doğa Tezcan, Türkiye üçüncüsü olarak gururlandırdı 2

Büyük katılım ve zorlu mücadeleler

65 ilden 897 sporcunun katıldığı bu prestijli şampiyonada, Doğa Tezcan, sergilediği etkileyici performansla göz doldurarak bronz madalyayı kazandı. Şampiyona boyunca gösterdiği azim ve kararlılığı ile dikkat çeken Tezcan, Manisa boksuna değerli bir katkıda bulunmuş oldu.

Tebrikler ve destek mesajları

Genç sporcunun başarısı, antrenörleri ve spor camiası tarafından büyük bir takdirle karşılandı. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Doğa Tezcan’ı ve antrenörlerini tebrik ederek, “Türkiye üçüncülüğü, ilimizi gururlandıran bir sonuç. Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.