Rafet El Roman, A Milli Takım için New York'ta yeni marş hazırladı

Rafet El Roman, New York konserinde A Milli Takım için yeni bir marş yazdığını ve 23 Nisan'ı burada geçirmenin anlamlı olduğunu ifade etti.Rafet El Roman, A Milli Takım için New York'ta yeni marş hazırladı
Ünlü sanatçı Rafet El Roman, ABD'nin New York şehrindeki konserinde A Milli Futbol Takımı için yeni bir marş yazdığını duyurdu.

KONSERDE DUYGULU ANLAR YAŞANDI
New York'taki yoğun katılımlı konserinde hayranlarıyla buluşan El Roman, Türkiye Cumhuriyeti New York Başkonsolosu Muhittin Ahmet Yazal ile Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Ahmet Yıldız'ı da ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklarla bir araya gelen sanatçı, “23 Nisan’ı burada geçirmek çok anlamlı oldu” dedi.

MİLLİ TAKIM İÇİN YENİ MARŞ MÜJDESİ
El Roman, A Milli Takım için özel bir çalışma yaptığını belirterek, “Dünya Şampiyonası’nda Türk Milli Takımımız katılacak. Ben de bu sene bir marş yazdım. Umarım insanlar galibiyetlerle bu şarkıyı dinler ve söyleriz” ifadelerini kullandı. Sanatçı, ABD'deki gözlemlerini paylaşırken, yerel halkın uluslararası olaylardan ne kadar habersiz olduğunu da dile getirdi. El Roman, “A Milli Takım için desteğimizi esirgemeyeceğiz. Türkiye'nin şampiyon olmayı hak ettiğine inanıyorum” dedi.
- 13:47Arnavutluk'ta öfke dinmiyor: Başbakanlık alevler içinde, halk 'toprak satılamaz' diyor
- 13:368 yaşındaki A.E.'ye moral etkinliği: Umut hiç sönmedi
- 13:27Avrupa'nın gaz krizinde 28 yıllık gizem çözülüyor: Eski kuyular yeniden canlanıyor
- 13:17Aydın'da 1,5 milyarlık yol projeleri için meclisten tam destek
- 13:08CHP'li belediyeler yolsuzlukla çalkalanırken, AK Parti İzmir 'vefa' buluşmasıyla geçmişe sahip çıktı




