Rafet El Roman, A Milli Takım için New York'ta yeni marş hazırladı
- 8 / 1
Ünlü sanatçı Rafet El Roman, ABD'nin New York şehrindeki konserinde A Milli Futbol Takımı için yeni bir marş yazdığını duyurdu.
- 8 / 2
New York'taki yoğun katılımlı konserinde hayranlarıyla buluşan El Roman, Türkiye Cumhuriyeti New York Başkonsolosu Muhittin Ahmet Yazal ile Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Ahmet Yıldız'ı da ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklarla bir araya gelen sanatçı, “23 Nisan’ı burada geçirmek çok anlamlı oldu” dedi.
- 8 / 3
El Roman, A Milli Takım için özel bir çalışma yaptığını belirterek, “Dünya Şampiyonası’nda Türk Milli Takımımız katılacak. Ben de bu sene bir marş yazdım. Umarım insanlar galibiyetlerle bu şarkıyı dinler ve söyleriz” ifadelerini kullandı. Sanatçı, ABD'deki gözlemlerini paylaşırken, yerel halkın uluslararası olaylardan ne kadar habersiz olduğunu da dile getirdi. El Roman, “A Milli Takım için desteğimizi esirgemeyeceğiz. Türkiye'nin şampiyon olmayı hak ettiğine inanıyorum” dedi.
- 8 / 4
- 8 / 5
- 8 / 6
- 8 / 7
- 8 / 8
- 06:21Türk Halk Müziği'nde acı kayıp: Bağlama ustası Yusuf Derya Sorgun hayatını kaybetti
- 06:11560 uşabti heykelciği ve Akdeniz bağlantısı: Tell Athar Quesna'da gizemli defin ritüelleri ortaya çıktı
- 06:01Karadeniz kıyılarında genç denizanaları ölümleri artıyor
- 05:51İş dünyası isyanda: 'Faiz lobisi değil, esnaf desteklensin!
- 05:41Emeklilik, zorunlu çalışmaya dönüşüyor










