SPOR
Yayınlanma : 24 Kasım 2025 06:25

Pereira'dan yıkıcı itiraf: Üstün oynadık ama mağlubiyet kaçınılmazdı

Pereira'dan yıkıcı itiraf: Üstün oynadık ama mağlubiyet kaçınılmazdı
Joao Pereira, Alanyaspor'un Kasımpaşa'ya 2-1 yenildiği maçta üstün oynadıklarını ama odak kaybıyla mağlup olduklarını açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Corendon Alanyaspor, kendi sahasında Kasımpaşa'ya 2-1'lik skorla yenildi. Basın toplantısında konuşan teknik direktör Joao Pereira, takımının performansını değerlendirerek büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını dile getirdi.

teknik yapı

İLK YARIDA MÜKEMMEL PERFORMANS GÖSTERDİK

Pereira, 'Bugün zor bir gün oldu. İlk yarıda harika oynadık. Topa sahip olan, pas yapan, şut atan ve daha çok pozisyona giren bizdik. Maçı ikinci yarının ilk 8 dakikasında kaybettik. İlk yarıda girdiğimiz pozisyonlarda golleri bulmuş olmalı ve maçı bitirmiş olmamız gerekiyordu' diyerek konuştu.

ODAĞIMIZI YİTİRDİK

Alanyaspor'un teknik direktörü, 'Siz yapamadığınızda da rakibiniz pozisyona girip, size bu şekilde zarar verebilir. İlk gol hakkında konuşmam gerekirse bunu asla kabul edemeyiz. Antrenmanlarda çalıştık, analizi yaptık. Bakın bunları yapıyorlar dediğimiz bir goldü. Bunu kabul edemem. Bu beni çok üzdü' şeklinde hislerini ifade etti.

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR DERS OLACAK

Pereira, sözlerini tamamlarken şöyle dedi: 'İkinci gol ise rakibimiz çok iyi bir gol attı. Buna fazla bir şey diyemem ama ilk gol kabul edilebilir değil. Odağımızı kaybettik, kendimizde değildik ve maçı kaybettik. Daha fazlasını hak ettiğimizi düşünüyorum. Daha iyi oynadık ama sonuç olarak maçı kaybettik. Ama bu bizim için bir ders olacak. Daha fazla odaklanmamız gerekecek.'