KÜLTÜR-SANAT
Yayınlanma : 30 Nisan 2026 09:32
Düzenleme : 30 Nisan 2026 09:34

Özel öğrenciler Bodrum'da alkışlandı: hem vals yaptılar hem atölye açtılar

Özel öğrenciler Bodrum'da alkışlandı: hem vals yaptılar hem atölye açtılar
Bodrum'da özel öğrenciler, "Çocuk Şenliği ve Resim Atölyesi Açılışı" etkinliğinde vals ve zeybek gösterileriyle izleyenleri büyüledi. Etkinlikte resim atölyesi de açıldı.

Özel Öğrencilerden Büyüleyen Performans

Bodrum'da düzenlenen "Çocuk Şenliği ve Resim Atölyesi Açılışı" etkinliği, özel öğrencilerin sergilediği muhteşem performanslarla izleyenleri büyüledi. Yahşi Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda gerçekleşen şenlikte, özel öğrenciler ve bir özel kolej öğrencileri bir araya gelerek sahne aldı. Vals ve zeybek gösterileriyle büyük alkış alan öğrenciler, gösterdikleri uyum ve enerjiyle dinleyenlerden tam not aldı. Etkinlik, özel öğrencilerin gelişimine katkı sağlama ve toplumsal farkındalığı artırma amacıyla düzenlendi.

teknik yapı

Atölye Açılışı ve Protokolün Katılımı

Etkinliğe Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Kuşçu, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tanju Aksu ve MHP Bodrum İlçe Başkanı Engin Galipoğlu gibi önemli isimler katıldı. Protokol üyeleri, öğrencilerin el emeği göz nuru eserlerinden oluşan resim sergisini gezerek öğrencileri tebrik etti. Ardından, okul bünyesine kazandırılan Görsel Sanatlar ve Resim Atölyesi'nin açılış kurdelesi kesildi. Atölyenin açılışının ardından protokol üyeleri de şövalelerin başına geçerek öğrencilerle birlikte resim yaptı.

Eğitim ve Umut Dolu Mesajlar

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Kuşcu, özel eğitim alanında verilen emeklerin önemine dikkat çekerek, Milli Eğitim Bakanlığı'nın özel eğitim materyalleri konusundaki çalışmalarını övdü. Yahşi Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Cengiz Vural ise, etkinliğin sadece bir açılış olmadığını, aynı zamanda umutların ve sevgilerin buluştuğu çok özel bir an olduğunu vurguladı. Vural, her çocuğun dünyasının eşsiz olduğuna inandıklarını belirterek, öğrencilerin gözlerindeki ışıltının kendileri için en büyük motivasyon kaynağı olduğunu dile getirdi.