• satrıda dörüm bayram
MAGAZİN
Yayınlanma : 08 Haziran 2026 08:52

Oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun peşini bırakmayan talihsizlikler: Taburcu olur olmaz yeniden hastanelik oldu

Oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun peşini bırakmayan talihsizlikler: Taburcu olur olmaz yeniden hastanelik oldu
Rahim miyomu ameliyatı sonrası yedi operasyon geçiren oyuncu Aslı Bekiroğlu, taburcu olduktan sonra düştü ve kaslarında yırtık oluştu. Bekiroğlu, peşini bırakmayan talihsizliklere isyan etti.

Oyuncu Aslı Bekiroğlu, rahim miyomu ameliyatı sonrası gelişen komplikasyonlar nedeniyle uzun süren bir tedavi ve art arda geçirdiği operasyonların ardından sağlığına kavuşmaya hazırlanırken, yeni bir talihsizlik yaşadı.

sempati mobilya

Oyuncu Aslı Bekiroğlu\

YENİ BİR SAKATLIK: KAS YIRTILMASI

Bekiroğlu, taburcu olduktan kısa bir süre sonra çıktığı yürüyüş sırasında dengesini kaybederek yere düştü. Bu düşme sonucu oyuncunun kaslarında yırtık oluştuğu öğrenildi. Yaşadığı ağrılar nedeniyle acil olarak yeniden hastaneye başvuran Bekiroğlu'nun yapılan kontrollerinde bu teşhis konuldu. Daha önce geçirdiği rahim miyomu ameliyatının ardından oluşan komplikasyonlar nedeniyle toplam yedi operasyon geçiren Bekiroğlu, tedavi sürecini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmış ve kendisine destek verenlere teşekkür etmişti. Sağlık durumunun iyiye gittiğini bildirdiği paylaşımının ardından yaşadığı bu yeni sakatlık, oyuncuyu bir süre daha dinlenmeye ve tedavisine devam etmeye zorlayacak.

Oyuncu Aslı Bekiroğlu\

BEKİROĞLU'NDAN SERT TEPKİ

Peş peşe yaşadığı sağlık sorunlarına isyan eden oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kimin nazarı, gözü, büyüsü varsa Allah aşkına yok etsin kaldırsın. Düz yolda düştüm. Birkaç garip isimli kaslarım yırtık. Pozitif kalmaya çalışıyorum ama herkesin de bir sınırı var. Sinirler bozuk" ifadelerini kullandı. Bekiroğlu'nun bu paylaşımı, sanat camiasından ve sevenlerinden geçmiş olsun dilekleriyle birlikte çok sayıda destek mesajı aldı.