Ordu'da uyuşturucu operasyonları sonuç verdi: 4 kişi cezaevine gönderildi

Ordu'da polis ekiplerinin bir haftalık operasyonlarında 4 kişi uyuşturucu ticareti suçundan tutuklandı. Ele geçirilen maddeler arasında sentetik kannabinoid ve metamfetamin de bulunuyor.
Ordu'da narkotik polisinin bir haftada düzenlediği operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 4 şüpheli tutuklandı.
UYUŞTURUCU TİCARETİNE GEÇİT YOK
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini engellemek amacıyla kent genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son bir hafta içinde gerçekleştirilen başarılı operasyonlarda, polis ekipleri toplamda 161 gram sentetik kannabinoid, 57 gram sentetik kannabinoid hammaddesi, 12 adet sentetik ecza hapı, 1 gram esrar, 3 gram metamfetamin ve 1 gram kokain ele geçirdi.
Operasyonlar Sonucu 4 Tutuklama
Yapılan çalışmalar neticesinde, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 5 şüpheli gözaltına alındı. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 4'ü, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Güvenlik güçleri, uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.
- 01:24Dev gemi denize indi: Çin'in enerji taşımacılığındaki gücü artıyor mu?
- 01:14Trump: İran, bizimle anlaşmak için büyük bir istek içinde
- 01:00Merkez Bankası rezervlerinde şaşırtan düşüş: 3,4 milyar dolarlık erime!
- 00:50Zerrin Özer'in sağlık durumu merak konusu oldu
- 00:40Şarkıların prensesi Carrie Underwood, çiftlikte yepyeni bir hayata yelken açtı





