Öğretmenlik mesleği karalandı: 16 yaşındaki öğrencisiyle iğrenç görüntüler ortaya çıkan kadına ağır ceza!

Michigan'da 16 yaşındaki öğrencisiyle iğrenç görüntüler veren 27 yaşındaki kadın öğretmen Jocelyn Sanroman, cinsel saldırı suçundan 4 ila 15 yıl hapis cezası aldı. Çocuğun hayatı kabusa döndü.
ABD'nin Michigan eyaletinde yaşanan olay, öğretmenlik mesleğinin kutsallığını bir kez daha tartışmaya açtı. Waterford Township'teki Oakside Prep Academy'de görev yapan 27 yaşındaki Jocelyn Sanroman, 2023 yılında özel ders bahanesiyle evine çağırdığı 16 yaşındaki erkek öğrencisiyle skandal ilişkilere girdi.

UTANMAZ ANLAR KAMERADA
Sanroman'ın bu iğrenç eylemlerini cep telefonuyla kaydettiği ve dahası, okulda görev yapan başka bir meslektaşına bu anları anlattığı ortaya çıktı. Şoke olan meslektaşının durumu derhal yetkililere bildirmesiyle olay yargıya taşındı. Mağdur öğrencinin ailesi de öğretmen hakkında şikayetçi oldu.

HAPİS CEZASI VE AİLENİN YIKIMI
Geçtiğimiz salı günü görülen davada Jocelyn Sanroman, cinsel saldırı suçundan 4 ila 15 yıl arasında değişen hapis cezasına çarptırıldı. Sanroman'ın avukatı, müvekkilinin "daha iyi bir insan olmak için çabaladığını" savunurken, mağdur çocuğun annesi yaşadıkları dehşeti dile getirdi. Anne, "Oğlum bu olay yüzünden içine kapandı, insanlardan uzaklaştı. Okulunu bırakıp online eğitime geçmek zorunda kaldık. Normal hayatı, güvenliği ve eğitimi elinden alındı" diyerek öğretmene ateş püskürdü.
- 16:55Şehitkamil'de tarım arazileri için yollar açılıyor
- 16:45Tersanede bakım gören gemi alevlere teslim oldu, söndürme çalışmaları sürüyor
- 16:35Muğla'da motorlu kara taşıtı sayısı 783 bini aştı
- 16:30Ekranların sevilen yüzü Eşref için lokma döktüler: İzleyiciler şaşkınlığını gizleyemedi
- 16:30Ferhat Karadağ: Mevlevihane Camii Çevresi Tarihi Kimliğine Yakışır Şekilde Düzenlenmelidir




