DÜNYA
Yayınlanma : 27 Nisan 2026 19:04
Netanyahu'nun duruşması yine ertelendi: Güvenlik endişeleri öne çıktı

Netanyahu'nun yolsuzluk davasının duruşması, güvenlik endişeleri nedeniyle bir kez daha ertelendi. Mahkeme, talebi duruşmanın başlamasına bir saat kala kabul etti.
Orta Doğu'da gerilimin tırmandığı bir dönemde, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun yargılandığı yolsuzluk davasının duruşması, saatler kala bir kez daha ertelendi.
GÜVENLİK NEDENİYLE ERTELEME
İsrail basını, duruşmanın 'güvenlik' sebepleriyle iptal edildiğini bildirdi. Netanyahu'nun avukatı Amit Hadad, İran'a yönelik saldırılar nedeniyle yaklaşık iki aydır ifade vermeyen müvekkilinin duruşmasının güvenlik gerekçesiyle ertelenmesi için mahkemeye başvurdu. Mahkeme, duruşmanın başlamasına bir saat kala bu talebi kabul ederek duruşmayı erteledi. Bu gelişme, Netanyahu'nun uzun süredir devam eden yargı sürecine dair endişeleri daha da artırdı.
- 03:18Edirne'de kabus gibi kaza: 4 yaralı şarampolde!
- 03:08Bulanık'ta minibüs ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
- 02:58BP, Meksika Körfezi'ndeki dev petrol sahalarını satışa çıkardı: Yeni bir strateji mi?
- 02:47Van'da trafik kazası: 6 kişi yaralandı
- 02:38Şehirlerarası Otogar, Kırlangıçların Yeni Yuvası Oldu





