Nazilli'de sağanak yağış sonrası mahalle sular altında kaldı

Nazilli'de sağanak yağış nedeniyle mahalle sular altında kaldı. Ekipler, vatandaşların yardımına koşarak su tahliyesi yaptı ve altyapı talepleri gündeme geldi.Nazilli'de sağanak yağış sonrası mahalle sular altında kaldı
Aydın'ın Nazilli ilçesinde dün gece etkili olan sağanak yağış, mahalle sakinlerini zor durumda bıraktı. Etrafa göle dönen evlerinde uyanan vatandaşlar, sokaklar, bahçeler ve bodrumların sular altında kaldığını gördü.

EKİPLER ANINDA MÜDAHALE ETTİ
Yaşanan olumsuzluklar üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASKİ, İtfaiye ve Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, bölgeye intikal ederek su baskını yaşanan yerlerde çalışmalar başlattı. Ekipler, vatandaşların yardımına koşarak evlerin bodrumlarına dolan suları tahliye etti ve kanalizasyon sistemlerini kontrol etti.

MAHALLE MUHTARINDAN ALTYAPI TALEBİ
Sümer Mahallesi Muhtarı Talat Çamdeviren, altyapı eksikliklerinin giderilmesi için yetkililere çağrıda bulundu. Çamdeviren, “Altyapımız yok. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi’nden destek istiyoruz. Her yağıştan sonra sokaklarımız sular altında kalıyor. Kalıcı bir çözüm istiyoruz.” dedi. Mahalle sakinleri de muhtarın bu taleplerini destekleyerek, yetkililerden yardım beklediklerini ifade etti.
- 21:39Aliağa'da motosiklet tutkunlarına jandarmadan hayat kurtaran eğitim!
- 21:29Alanya’da ünilig yol ve dağ bisikleti Türkiye şampiyonası start aldı
- 21:19Uşak'ta büyük operasyon: Binlerce kaçak makaron ve tütün ele geçirildi!
- 21:09Buldan motosikletçilerden güvenli sürüş eğitimi atılımı
- 20:57Motosikletli kurye, otomobille çarpıştıktan sonra havada taklalar attı: O anlar kamerada!




