Nafia Kuş Aydın, 2025 Dünya Taekwondo Şampiyonasında ikinci kez zirvede

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor sporcusu Nafia Kuş Aydın, 2025 Dünya Taekwondo Şampiyonasında kadınlar +73 kiloda ikinci kez dünya şampiyonu oldu. Başkan Ahmet Akın, sporcuyu kutlayarak gurur duyduklarını belirtti.Nafia Kuş Aydın, 2025 Dünya Taekwondo Şampiyonasında ikinci kez zirvede
Balıkesir Büyükşehir Belediyesporun milli taekwondocusu Nafia Kuş Aydın, Çinin Wuxi kentinde düzenlenen 2025 Dünya Taekwondo Şampiyonasında kadınlar +73 kilo kategorisinde altın madalya kazanarak kariyerindeki ikinci dünya şampiyonluğunu elde etti.

TÜRKİYEYE BİR GURUR DAHA
Aydın, etkileyici bir performans sergileyerek finalde Özbek rakibini mağlup etmeyi başardı. Bu zaferle birlikte, 2023 yılındaki başarısının ardından üst üste ikinci kez dünya şampiyonu unvanını kazanan sporcu, Balıkesiri ve Türkiyeyi gururlandırdı.

BAŞKAN AKINDAN TEBRİK
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Nafia Kuş Aydını yayımladığı bir mesajla tebrik etti. Başkan Akın, "Balıkesirimizin yetiştirdiği başarılı sporcumuz Nafia Kuş Aydın, azmi ve kararlılığıyla bir kez daha dünya şampiyonluğu kazanarak bizleri gururlandırdı. Ülkemize ve Balıkesirimize bu mutluluğu yaşatan sporcumuzu yürekten kutluyor, bu gururu bize yaşattığı için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. Ayrıca, şehrin gençlerine fırsat veren ve Balıkesiri sporun her alanında başarıyla temsil eden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü yönetimine de teşekkürlerini iletti.
- 09:06Memur maaşlarına temmuzda ne kadar zam gelecek? Merkez Bankası'ndan kritik ipucu!
- 08:59Emeklilere çifte zam müjdesi: Temmuz hesapları netleşiyor
- 08:52Avrupa'da sinsi tehlike: Bebekler bile risk altında, CYBE'lerde rekor artış!
- 08:45Koyun yünü: Doğanın kurtarıcısı olarak geri döndü
- 08:38Riyad'da Kumların Altından Bin Yıllık Hazine Çıktı: Altın, Gümüş ve Değerli Taşlarla Dolu Çömlek Bulundu





