Mustafa Ege Bilim: Hocamızın verdiği süreleri en iyi şekilde değerlendireceğim

Mustafa Ege Bilim, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki başarı sonrası hocasının verdiği süreleri en iyi şekilde değerlendirmek istediğini ifade etti.
Kocaelispor'un 19 yaşındaki futbolcusu Mustafa Ege Bilim, Ziraat Türkiye Kupası'nda Erzurumspor FK'ya karşı 3-1 kazandıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.
MAÇTAKİ PERFORMANSI
Mustafa Ege Bilim, maçta 20 dakika süre alarak takıma katkı sağladığını belirterek, "Ağabeylerimle beraber ben de süre buldum ve güzel geçti. Hocamızın verdiği her süreyi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
GELECEK HEDEFLERİ
Genç oyuncu, 2025 yılının son maçı olduğunu ve bu maçın kendileri için önemli olduğunu vurguladı. Bilim, "Oynamayan, süre bulmayan ağabeylerimle beraber ben de süre buldum. Güzel geçti, inşallah önümüzdeki sene daha iyi hedeflerle, daha güzel yerlerde olacağız" dedi. Kötü bir başlangıç yaptıklarını fakat 10 maçlık güzel bir seri yakaladıklarını da ekleyerek, "İnşallah daha iyi devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
- 13:05Beşiktaş'ta bayram coşkusu: Başkan ve yönetimden taraftara sıcak mesajlar
- 12:58Seattle merkezli pizzacı robot şirketi iflas etti
- 12:50Muratpaşa'da Turunç Masa'dan rekor çözüm: Nisan'da 12 binden fazla vatandaşın sesi duyuldu
- 12:43Esenyurt'ta kıskançlık dehşeti: Genç kızı bıçakladı
- 12:36Kayseri amatör liglerine bayram molası






