SPOR
Yayınlanma : 22 Eylül 2025 20:58

Muğla il bilardo birinciliği tamamlandı: Uğur Kurucu şampiyon

Muğla il bilardo birinciliği tamamlandı: Uğur Kurucu şampiyon
Muğla'da düzenlenen bilardo il birinciliğinde Uğur Kurucu şampiyon oldu. Şenol Şengül ikinci, Mustafa Bilgin ve Hakan Çavuşoğlu ise üçüncülüğü paylaştı. Dereceye giren sporcular Türkiye şampiyonasında Muğla'yı temsil edecek.
Muğla il bilardo birinciliği tamamlandı: Uğur Kurucu şampiyon

Muğla’da Türkiye Bilardo Federasyonu’nun lisanslı sporcuları için düzenlenen il birinciliği müsabakaları sona erdi. Menteşe’deki Gençlik Spor İl Müdürlüğü bilardo tesislerinde gerçekleştirilen turnuvaya 64 sporcu katıldı.

teknik yapı

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN DESTEĞİ

Gençlik Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş’ın destekleriyle yüzme havuzunun altında oluşturulan tesiste yapılan turnuva, Muğla Karya Bilardo Spor Kulübü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlendi. Sporcuların organizasyondan oldukça memnun kaldığı belirtildi.

TURNUVA SONUÇLARI VE ÖDÜL TÖRENİ

Turnuva sonunda Uğur Kurucu şampiyonluğa ulaşırken, Şenol Şengül ikinci, Mustafa Bilgin ve Hakan Çavuşoğlu ise üçüncülüğü paylaştı. Ödül töreninde Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Doğukan Doğan, organizasyonun başarılı bir şekilde tamamlandığını ve bilardo sporunun gelişimi için çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Muğla Bilardo İl Temsilcisi Hasan Altınbağ ise, turnuvanın Muğla’da bilardonun seviyesinin her geçen gün arttığının bir göstergesi olduğunu belirtti. Dereceye giren sporcular, Muğla’yı Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.