Muğla il bilardo birinciliği tamamlandı: Uğur Kurucu şampiyon
- 3 / 1
Muğla’da Türkiye Bilardo Federasyonu’nun lisanslı sporcuları için düzenlenen il birinciliği müsabakaları sona erdi. Menteşe’deki Gençlik Spor İl Müdürlüğü bilardo tesislerinde gerçekleştirilen turnuvaya 64 sporcu katıldı.
- 3 / 2
Gençlik Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş’ın destekleriyle yüzme havuzunun altında oluşturulan tesiste yapılan turnuva, Muğla Karya Bilardo Spor Kulübü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlendi. Sporcuların organizasyondan oldukça memnun kaldığı belirtildi.
- 3 / 3
Turnuva sonunda Uğur Kurucu şampiyonluğa ulaşırken, Şenol Şengül ikinci, Mustafa Bilgin ve Hakan Çavuşoğlu ise üçüncülüğü paylaştı. Ödül töreninde Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Doğukan Doğan, organizasyonun başarılı bir şekilde tamamlandığını ve bilardo sporunun gelişimi için çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Muğla Bilardo İl Temsilcisi Hasan Altınbağ ise, turnuvanın Muğla’da bilardonun seviyesinin her geçen gün arttığının bir göstergesi olduğunu belirtti. Dereceye giren sporcular, Muğla’yı Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.
- 09:06Memur maaşlarına temmuzda ne kadar zam gelecek? Merkez Bankası'ndan kritik ipucu!
- 08:59Emeklilere çifte zam müjdesi: Temmuz hesapları netleşiyor
- 08:52Avrupa'da sinsi tehlike: Bebekler bile risk altında, CYBE'lerde rekor artış!
- 08:45Koyun yünü: Doğanın kurtarıcısı olarak geri döndü
- 08:38Riyad'da Kumların Altından Bin Yıllık Hazine Çıktı: Altın, Gümüş ve Değerli Taşlarla Dolu Çömlek Bulundu









