Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aras: Evime silahlı saldırı ihbarı aldım

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, evine yönelik silahlı saldırı ihbarı aldığını ve jandarmanın güvenlik önlemleri aldığını açıkladı. Olayın, son dönemde yürüttüğü çevre mücadelesi ile bağlantılı olabileceğini ima etti.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, evine yönelik bir silahlı saldırı ihbarı aldığını duyurdu. Jandarma, Başkan Aras’ın evinin çevresinde güvenlik önlemlerini sürdürüyor.
MOLOTF KOKTEYLİ SALDIRISI
Başkan Aras, eşinin ailesinin evine atılan molotofkokteyli olayına da dikkat çekti. İki olayın bağlantılı olup olmadığının araştırıldığını belirten Aras, molotofkokteyli saldırısının uyuşturucu bağlantılı kişiler tarafından yapılmış olabileceğini söyledi.
ÇEVRE MÜCADELESİ İLE BAĞLANTI
"Kimseyle kişisel bir sorunum yok" diyen Aras, saldırıların son dönemde yürüttüğü çevre mücadelesiyle ilgili olabileceğini ima etti. Muğla’nın çıkarlarını korumak için çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Aras, ihbarın Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir yazışma tespit etmesi üzerine ortaya çıktığını açıkladı.
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!
- 03:11ABD'de şirket kurmak yeterli değil, ödeme sistemine entegre olmak şart





