Aydın-Muğla karayolu üzerinde yaşanan trafik kazası, adeta kabusu beraberinde getirdi. Meydana gelen olayda, bir tırın yoldan çıkarak beton bariyerlere çarpması sonucu araç alevler içinde kaldı ve kullanılamaz hale geldi.

ALEVLER İÇİNDE KALAN TIR KORKU DOLU ANLAR YAŞATTI
Muğla ve Aydın illerinin sınır noktasında meydana gelen kazada, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan tır, yol ayrımındaki beton bariyerlere şiddetle çarptı. Çarpmanın etkisiyle tırda yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve jandarma ekipleri hızla sevk edildi.

KISA SÜREDE MÜDAHALE EDİLDİ ANCAK ARAÇ KULLANILMAZ HALDE
Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, tırı tamamen saran alevlere anında müdahale ederek yangını kontrol altına almayı başardı. Ancak tüm çabalara rağmen tır, çıkan yangında tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangın söndürme çalışmaları esnasında, karayolunun her iki yönünde de kilometrelerce uzunlukta araç kuyrukları oluştu ve ulaşımda aksamalar yaşandı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, olayla ilgili soruşturma jandarma tarafından titizlikle sürdürülüyor.










