SPOR
Yayınlanma : 17 Ağustos 2025 12:24

Mourinho: Göztepe maçında son paslarda zorlandık

Mourinho: Göztepe maçında son paslarda zorlandık
Fenerbahçe, Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda Göztepe'ye karşı golsüz berabere kaldı. Teknik direktör José Mourinho, maç sonrası yaptığı açıklamada son paslarda zorlandıklarını ve rakibin sağlam savunmasını övdü.

Fenerbahçe, Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda Göztepe ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından sarı-lacivertli takımın teknik direktörü José Mourinho, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

sempati mobilya

MOURINHO'DAN GÖZTEPE MAÇI DEĞERLENDİRMESİ

Portekizli teknik direktör, geriden oyun kurulumunda zorlanmadıklarını, ancak 3. bölgede son paslarda sorun yaşadıklarını belirtti. Rakibin 5+3 dizilişiyle blok halinde savunma yapmasının ve üç stoperin temaslı oyunda ve havada başarılı olmasının etkili olduğunu vurguladı. Oyun kurmada zorlanmadıklarını tekrarlayan Mourinho, rakibin geride ve fiziksel bir savunma tercih ettiğini dile getirdi.

RAKİBİN SAVUNMASI ÖVGÜYE DEĞER

Mourinho, rakibin geride savunma yapması nedeniyle 10 ya da 11 oyuncuyla oynamasının öneminin azaldığını, savunmada zorlanmadıklarını, ancak ikinci bölgede zorluklar yaşadıklarını ifade etti. Rakibin hakkını teslim eden Mourinho, İzmir'de oynanan her maçın zorlu olduğunu ve golsüz beraberliğin adil bir sonuç olduğunu sözlerine ekledi.