GÜNDEM
Yayınlanma : 21 Nisan 2026 01:56

Motosikletten berber koltuğu yaptı, gençler akın etti!

Motosikletten berber koltuğu yaptı, gençler akın etti!
Bursa'da genç berber Murat Sefa Çakır, motosikletini berber koltuğuna dönüştürerek büyük ilgi çekti. Özellikle gençlerin akın ettiği bu yenilikçi tasarım, meslek ve hobi tutkusunu bir araya getiriyor.
Motosikletten berber koltuğu yaptı, gençler akın etti!

Bursa'nın İznik ilçesinde yaşayan ve motosiklet tutkusuyla bilinen genç berber Murat Sefa Çakır, sıra dışı bir projeye imza atarak modifiye ettiği motosikleti berber koltuğuna dönüştürdü. Bu yaratıcı tasarım, özellikle gençler arasında büyük ilgi gördü ve kısa sürede ilçede konuşulan bir konu haline geldi.

teknik yapı

Motosikletten berber koltuğu yaptı, gençler akın etti! 1

HOBİ VE MESLEK BULUŞTU

Çakır, kendi berber dükkanında sergilediği motosiklet görünümlü berber koltuğu ile müşterilerinin dikkatini çekmeyi başardı. Hem estetik görünümü hem de farklı konseptiyle öne çıkan bu özgün tasarım, dükkana gelenlerin büyük beğenisini topluyor.

Motosikletten berber koltuğu yaptı, gençler akın etti! 2

GENÇLERDEN TAM NOT ALDI

10 yıldır berberlik yapan ve motosiklet sürmeye, modifiye etmeye büyük ilgi duyan Çakır, bu fikrin bir anda aklına geldiğini belirtti. Gençlerin bu yenilikçi yaklaşımı çok sevdiğini ve kendilerinin de motosiklet ile modifiye tutkunu olmasından dolayı bu konseptle devam etme kararı aldıklarını söyledi. Çakır, bu sayede müşterilerine alışılmışın dışında bir berber deneyimi sunuyor.