Moskova'da gözaltına alınan İsrailli yolcular için diplomatik görüşmeler başlatıldı

Moskova'da gözaltına alınan yaklaşık 40 İsrailli yolcu için İsrail Dışişleri Bakanlığı, Rus yetkililerle görüşmelere başladı ve bazı yolcular serbest bırakıldı.
Rusya'nın başkenti Moskova'daki Domodedovo Uluslararası Havalimanı'nda, yaklaşık 40 İsrailli yolcu, pasaport kontrolü esnasında Rus yetkililer tarafından gözaltına alındı.
ÇOCUKLAR DA ETKİLENDİ
Yaşanan bu durum, özellikle aralarında çocukların da bulunduğu yolcuların uzun süre bekletilmesi nedeniyle dikkatleri üzerine çekti. Bu kriz, hem yolcular hem de aileleri için büyük bir endişe kaynağı oldu ve İsrail Dışişleri Bakanlığı'nın konuyla ilgili acil müdahale etmesine zemin hazırladı.
İSRAİL'DEN RUSYA'YA RESMİ TEMAS
İsrail Dışişleri Bakanlığı, gözaltına alınan vatandaşlarıyla ilgili olarak Rus yetkililerle iletişime geçtiğini doğruladı. Yapılan görüşmeler neticesinde yaklaşık 40 kişinin serbest bırakıldığı bildirildi. Ancak, Moskova'daki Domodedovo Havalimanı'nda daha önce yaşanan benzer olaylar, bu durumun uluslararası ilişkilerdeki gerginliği artırabileceğini gösteriyor.
- 06:04Antarktika'daki 'kapı'nın gizemi çözüldü: Doğa, yine aklımızı başımızdan aldı!
- 05:54Bursa'da elektrik yangını paniği: Aile hastaneye kaldırıldı
- 05:45Dünya Kupası geldi diye çocuklar gece sokaklarda yalnız gezemeyecek!
- 05:35Nehir yok oldu ama köylüler yeniden hayat verdi
- 05:25Tesla'dan ezber bozan hamle: Eski aracınızı verin, sıfır Tesla alın!





