Millî Dayanışma Komisyonu'nun 10. ve 11. toplantıları

Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, 17 ve 18 Eylül 2025 tarihlerinde çatışma çözümü uzmanları ve Doğu-Güneydoğu Anadolu bölgesi temsilcilerini ağırlayacak iki toplantı düzenleyecek.
Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, 17 Eylül 2025 Çarşamba günü saat 14.00'te 10. toplantısını gerçekleştirecek.
ÇATIŞMA ÇÖZÜMÜ UZMANLARI
Toplantının birinci oturumunda, çatışma çözümü alanında çalışan Prof. Dr. Havva Kök Arslan, Prof. Dr. Sevtap Yokuş Veznedaroğlu, Prof. Dr. Ayşe Betül Çelik ve Doç. Dr. Çerağ Esra Çuhadar görüşlerini paylaşacak. İkinci oturumda ise Fatih Ulusoy, Hüseyin Oruç, Prof. Dr. Deniz Ülke Kaynak, Doç. Dr. Vahap Coşkun ve Prof. Dr. Talha Köse konuşmacı olarak yer alacak.
DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU'DAN TEMSİLCİLER
Komisyonun 18 Eylül 2025 Perşembe günü saat 11.00'de yapılacak 11. toplantısında ise Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden çeşitli kuruluşların temsilcileri dinlenecek. Kadim Aşiretler Federasyonu, Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu, Medrese Alimleri Vakfı, İslami Tebliğ Tedris İlim Hareketi Adamları Derneği, Doğu Güneydoğu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu ile Doğu ve Güneydoğu İş Kadınları Derneği'nin görüşleri alınacak.
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor
- 06:19Temassız Kart Dolandırıcılarının Yeni Gözdesi: Küçük Tutarlar Birikerek Büyük Kayıplara Yol Açıyor!
- 06:09Temassız kredi kartı kullanımı tehlikelerle dolu





